header

logo

Bloemisterij Schepers
Slenterweg 5
6905 DM Zevenaar
T: (0316) 523223
F: (0316) 341839
bloemisterijschepers
@gmail.comOns bedrijf

Bloemisterij Schepers is een familiebedrijf en bestaat al bijna 60 jaar. De derde generatie is aan zet om het bedrijf jong en dynamisch voort te zetten. Wij als veelzijdig team zijn gespecialiseerd in de vele facetten van het vak.

Bloemen, groen en vruchten, evenals allerlei materialen, vindt u bij ons in de speciale bloemenshop. Kamerplanten, het opkweken van zomerbloeiers, pot- en kuipplanten en vaste tuinplanten hebben onze bijzondere aandacht. Ook voor potterie, glas en andere decoratieve materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Meerdere keren per jaar houden wij workshops in het maken van decoratieve stukken en in november hebben wij de jaarlijks terugkerende Candlelight Night, een demonstratieavond voor de warme december gevoelens. Ook bijzondere dagen krijgen bij ons de aandacht. Denk hierbij aan Kerstmis, Pasen, Moederdag, Secretaressedag, Allerzielen/Allerheiligen, enz. Voor de precieze data van deze bijzondere dagen kunt u terecht op onze Facebook pagina.

Binnen ons bedrijf bieden wij u een klantenkaart aan zodat u voor leuk voordeel kunt sparen. Kadobonnen zijn bij ons verkrijgbaar vanaf elk gewenst bedrag.

Bezorgen doen wij binnen Zevenaar en ver daarbuiten. Via Fleurop bieden wij u een nationale en internationale bezorgservice aan. Voor een volledige lijst van bezorgadressen klik hier.

lees verder