Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1953 bestaat en de mensen in de regio verblijdt met de meest mooie creaties. De kennis en passie zijn overgegaan van generatie op generatie en vandaag de dag kunnen wij, Roel en Tamara, als derde generatie met trots verkondigen dat wij deze lijn doorzetten.

Wij heten jou graag welkom op onze nieuwe locatie aan het Rembrandtplein in Zevenaar. In onze winkel kan je ons ruime aanbod aan diverse bloemen en bloemdecoraties zelf bekijken. Kom de sfeer zelf proeven, we delen onze passie voor bloemen graag met jou!

Bloemist met oog voor kwaliteit, persoonlijkheid en creativiteit

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij bij ons een unieke ervaring tegemoet gaat. In onze winkel heerst altijd een fijne en toegankelijke sfeer. Iedereen is welkom bij ons en wij voorzien elk individu graag van persoonlijke aandacht. Wij zijn erg creatief en bieden een divers assortiment aan. In combinatie met de persoonlijke aandacht die we bieden kunnen wij iedereen voorzien van de meest mooie en kwalitatieve bloemen en bloemencreaties.

Met aandacht voor jouw wensen zorgen we ervoor dat jij naar huis gaat met een bloemencreatie die echt bij jou past. Zo kan je niet alleen genieten van een prachtige creatie, maar vooral een persoonlijke. Jij en jouw wensen staan centraal bij ons. Geniet van de sfeer, kwaliteit en de persoonlijke aandacht.